Print this page

Kutse perehüvitiste muudatuste veebiseminaridele Featured

Head naistearstid

2022. aasta 1. aprillist jõustub vanemahüvitiste süsteemi uus kord. Muudatustega suurendatakse vanemate võimalusi töö- ja pereelu ühitamiseks, et luua vanemapuhkuste ja -hüvitiste süsteemi enam valikuvõimalusi ning soodustada ema ja isa vahel hoolduskoormuse jagamist. Muudatuste eesmärk on pakkuda peredele lapse kasvatamisel varasemast enam paindlikkust.

Et peagi jõustuvates muudatustes paremini orienteerida, korraldab sotsiaalkindlustusamet veebiseminarid. Seminaridel räägivad meie eksperdid lähemalt emapuhkusest, mis hakkab asendama rasedus- ja sünnituspuhkust, ning ema vanemahüvitisest, mida hakatakse emadele sünnitushüvitise asemel maksma. Lisaks räägime, kuidas muutub muudatuste valguses meditsiinitöötajate töö.

Seminari korraldame nii eesti kui ka vene keeles.

  • Eestikeelne veebiseminar toimub 27. jaanuaril kell 15.30-17.00, kõneleb sotsiaalkindlustusameti hüvitiste osakonna arendusnõunik Pirjo Künnapuu.
  • Venekeelne veebiseminar toimub 26. jaanuaril kell 15.30-17.00, kõneleb sotsiaalkindlustusameti perehüvitiste teenuse juht Marjana Lazarenkov.

 

Seminar toimub Zoomis ja osalemise lingi saadame päev enne seminari. Seminare saab ka hiljem järgi vaadata, selleks saadame pärast seminari lingi salvestustele.

Palun pange end veebiseminarile kirja siin hiljemalt 24. jaanuaril.

Sotsiaalkindlustusameti kodulehelt leiate muudatuste ülevaate ja korduma kippuvad küsimused. Kui teil tekib muudatuste kohta veel küsimusi, ootame neid aadressileThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Tegusat uut aastat soovides

Sotsiaalkindlustusamet

 

Rate this item
(0 votes)